Keijo Mämmi, yrittäjä ja sertifioitu Google asiantuntija

Olen toiminut yrittäjänä tai yrityksen osakkaana sekä yrityksien johtotehtävissä vuodesta 1998 alkaen. Aloitin Verkkopalveluiden kehittämisen ja myymisen vuonna 1998, jolloin myös toteutin ensimmäiset verkkosivut asiakkaallemme yhdessä silloisen upean tiimimme kanssa.

Nykyisin olen Google ADS Mainonnan ja optimoinnin asiantuntija

Google on tunnustanut minut sertifioiduksi Google ammattilaiseksi. Tämä tarkoittaa, että olen suorittaneet hyväksytysti useita testejä, joissa arvioitiin tuotetuntemustani. Minulla on täten tarvittava osaaminen, jotta voin auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi verkossa Google mainonnassa ja optimoinnissa. Minulla on tällä hetkellä 14 eri sertifiointia ja koulutusta Google tuotteiden hallintaan (kesäkuu 2019).

Kiinnostukseni kohteet

Minua kiinnoistaa liiketoiminnan kehittämisessä välineet, joissa saadaan nopeasti ja kustannustehokkaasti tuloksia aikaan. Google ympäristössä toimenpiteiden tulokset ovat mitattavissa ja kehityksen tueksi on helppo kerätä dataa oikeiden johtopäätöksien tekemiseksi.  Tiedolla ohjattava päätöksien tekeminen on ymmärrettävää ja mitattavissa. Mielestäni tehdyt toimenpiteet tulee ymmärtää lukuina, jotka ovat vertailukelpoisia keskenään myös tulevaisuudessa. 

Olet tullut oikeaan paikkaan mikäli olet kiinnostunut Google mainonnan tarjoamista mahdollisuuksista tai haluat lukea ajatuksiani aiheesta.

Uskon

Tietoon ja päätöksentekoon joka perustuu lukuihin. 

Innostun

Hyvistä ja helpoista oivalluksista, jotka saadaan toteutettua nopeasti. 

Tylsistyn

Ihmisistä, jotka viilaavat jokaista pilkkua maailman tappiin. Verkossa mikään julkaisu ei ole koskaan valmis ja tekemällä oppii.