Black Friday 27.11.2020 ja Cyber Monday 30.11.2020 tarjoukset

Linkkilista sisältää parhaat löytämäni tarjoukset WordPress ja WooCommerce lisäosiin (plugin) ja laajennuksiin sekä muihin mielenkiintoisiin sovelluksiin. Musta perjantai on ovella!

Tuotteen nimessä on merkki ”lifetime”, mikäli tuote on mahdollista hankkia kertamaksulla omaksi.

 

BLACK FRIDAY CYBER MONDAY LINKKILISTA

Black Friday 2020 tarjoukset kaikille jotka hyödyntävät WordPressiä vaikkapa WooCommercella rikastettuna. Listan lopussa on myös tuotteita, joiden avulla parannetaan esimerkiksi verkkonäkyvyttä.

Linkkilistassa on kussakin linkissä merkintä:

AKTIIVINEN = aktiivinen ja mahdollisesti tieto alkamisesta ja päättymisesta
LIFETIME = Tuote on mahdollista hankkia kertamaksulla ilman erillisiä vuosimaksuja
EI KAMPANJAA = kampanja ei ole aktiivinen

Merkinnät tarkistettu 21.11.2020

WORDPRESS TEEMAT

WP ASTRA teema.
WP ASTRA -TEEMA

Astra on suosittu WordPress-teema ja ainoa, jolla on miljoona aktiivista asennusta ja yli 4700 viiden tähden luokitusta. Teeman nopeutta ja mukautettavuutta arvostavat kaikki. Teeman tekijä tarjoaa myös Astra Pro -lisäosan, joka laajentaa Astra-teeman ominaisuuksia. Se antaa sinulle pääsyn muihin ominaisuuksiin ja tyylivaihtoehtoihin räätälöijässä – mikä vähentää verkkosivuston rakentamiseen tarvittavia ponnistelujasi.

Se tarjoaa joustavat sivustoasettelut, blogiasettelut, paremman typografian, enemmän värisäätöjä, kuten Sticky Header, Mega valikot, mukautetut asettelut, white-label -vaihtoehdon, priorisoidun tuen ja paljon muuta.

Tänä Black Friday tarjouksena saat vuosittaisen tai elinikäisen Astra Pro -lisenssin 30%: n alennuksella!

AKTIIVINEN – ALENNUS JOPA 40% – TARJOUS ALKAA 24.11.2020 klo 10.00 ja on voimassa 1.12.2020 asti.
LIFETIME 

Kadence WP tarjous.

Haluatko rakentaa tehokkaita verkkosivustoja? Tarvitset työkalut, jotta se olisi helppoa ja kaunista?

Tarvitset tehokkaat välineet, mikäli haluat saada parhaan tuoton ponnisteluistasi. Teemme joka päivä kaltaisten ammattilaisten kanssa apua toimivien sivustojen luomisessa. Vaiheet tehokkaiden sivustojen luomiseen: Käynnistä sivustosi nopeasti tuomalla yksi esittelyistämme ja käsittele tehokasta sisältöä Blocks Toolkit -työkalun avulla. Laajenna ”sivustojesi supervoimia” laajennuksillamme. Hanki ensiluokkaista tukea milloin tahansa. Liity meihin tuhansiin Kadence-ammattilaisiin!

AKTIIVINEN – TARJOUS VOIMASSA MARRASKUUN 2020 LOPPUUN ASTI! 
LIFETIME

Elegant Themes - Maailman suosituimmat WordPress-teemat ja Visualinen sivun rakentaja samassa paketissa

#1 Maailman suosituin WordPress-teema ja WordPress-sivunrakentaja Divi lippulaivateema. Sisältää visuaalisen sivumme rakentajan. Divi on maailman eniten käytetty premium WordPress -teema BuiltWith.com-sivuston tilastojen mukaan. Divi on muutakin kuin vain teema, se on verkkosivustojen rakennuskehys, jonka avulla voidaan suunnitella kauniita verkkosivustoja koskematta koskaan yhteen koodiriviin ja asentamatta ja määrittämättä kymmeniä erillisiä laajennuksia. Mielestämme tämä on WYSIWYG: n tulevaisuus, ja se eroaa muista WordPress-teemoista, joita olet koskaan aiemmin käyttänyt.

AKTIIVINEN (ALENNUS -10%)
LIFETIME

Divi life laajennukset ja teemat.

Yhdellä tilauksella rajoittamaton pääsy kaikkiin Divi-laajennuksiin!

Suositut Divi-laajennukset ja hämmästyttävät lapsiteemat! Sisältää rajoittamattoman pääsyn koko Divi-tuotesalkkuun yhdellä edullisella hinnalla.

LIFETIME
EI KAMPANJAA = kampanja ei ole aktiivinen

sivi.space DIVI lisäosat.

Laajenna DIVI -teeman perustyökaluja! Aloita upeiden verkkosivustojen luominen Divi Space -jäsenyydellä!

Parhaat WordPress- ja Divi-laajennukset, lapsiteemat, kuvakepaketit, asettelut ja paljon muuta. Sekä LIFETIME- että ANNUAL-jäsenvaihtoehtojen avulla löydät varmasti sinulle sopivan paketin!

AKTIIVINEN (ALENNUS -15%)
LIFETIME 

divi booster laajennus.

DIVIBOOSTER - DIVI Teeman lisäosapaketti aktiiviselle kehittäjälle

Etsitkö helppoa tapaa antaa tyylikkäiden teemojen Divi-teeman vauhtia? Ehkä olet nähnyt monia Divi-räätälöintivinkkejä verkosta, mutta sinulla ei ole niiden toteuttamiseen tarvittavia koodaustaitoja, tai sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa?

Divi Booster lisää sata uutta vaihtoehtoa Diviin – Haluatko muuttaa liukusäätimen korkeutta? Tai estää otsikon kutistumisen? Tai muuttaa vain yhden sivun ulkoasua? Kaikki tämä ja paljon muuta. Boosteriin lisätään jatkuvasti uusia vaihtoehtoja ja ilmaisten päivitysten avulla saat ne heti, kun ne ovat valmiita.

HUOM! Divi Boosterin tekijällä on myös muita DIVI -laajennuksia, kannattaa tutustua!

EI KAMPANJAA = kampanja ei ole aktiivinen
LIFETIME

 

Web Colorado premium WordPress teemat

Säästä suunnittelun ja kehityksen aikaa rahaa käyttämällä ammattimaisesti suunniteltuja, intuitiivisia ja muokattavia teemoja.

AKTIIVINEN BLACK FRIDAY KAMPANJA

WordPress Themes with a bang

Themeisle WordPress teemat

NEVE – Erittäin nopea, Themeislen ”lippulaiva” teema uudelle WordPress -aikakaudelle Yksi edistyneimmistä, muokattavimmista ja käyttäjäystävällisimmistä teemoista, joka on täynnä käynnistyssivustoja ja todistettua suorituskykyä.

HESTIA PRO – Kaunis yhden sivun teema kaiken tyyppisille yrityksille.

SHOPISLE PRO – Moderni teema kaikenlaisille verkkokaupoille. Sujuva ja hienovarainen animaatio selatessa ja upeat tehosteet, jotka ympäröivät tuotteesi tyylikkäästi ja interaktiivisesti. Lisää vain tuotteesi ja olet valmis myymään.

EI KAMPANJAA = kampanja ei ole aktiivinen

 

WORDPRESS JA WOOCOMMERCE LISÄOSAT

YITH mainosbanneri.

Yksi maailman johtavista ja täysin riippumattomista WooCommerce lisäosien kehittäjistä!

Tehokkaan kehyksemme ansiosta yritys tarjoaa täydellisen yhteensopivuuden kaikkien laajennuksiensa välillä ja mahdollisuuden saada edistyneitä lisäominaisuuksia näiden yhdistetyllä käytöllä. Luotettavan tekijän valitseminen laajennuksillesi antaa on riskitöntä. Tarvittaessa yrityksen tukipalvelu auittaa ratkaisemaan ongelmat nopeasti. YITH on täällä tänään ja YITH on täällä myös huomenna!

EI KAMPANJAA = kampanja ei ole aktiivinen

Gravity Forms - Lomakkeet kuntoon WordPressissä!

Gravity Forms on helpoin ja luotettavin työkalu kehittyneiden lomakkeiden luomiseen WordPress-pohjaiselle verkkosivustollesi.

AKTIIVINEN BLACK FRIDAY KAMPANJA!

WP Data Tables lisäosa (wpdatatables).
WP Data Tables

Paras ohjelma WordPressille erilaisten taulukoiden tulostamiseen. WP DataTables on myydyin WordPress-taulukon laajennus, joka helpottaa työskentelyäsi taulukoiden, kaavioiden ja tiedonhallinnan kanssa. Yli 40 000 yritystä ja yksityishenkilöä luottaa siihen, että wpDataTables toimii taloudellisten, tieteellisten, tilastollisten, kaupallisten ja muiden tietojen kanssa.

AKTIIVINEN ALENNUS -30%
LIFETIME

WP Rocket Black Friday - WordPress Caching Plugin

WP Rocket - paras välimuistisovellus WordPress -sivuille ja WooCommerce verkkokaupalle!

Tee WordPressin lataus nopeaksi muutamalla napsautuksella. Tämän lisäosan useat WordPress-asiantuntijat tunnustavat tehokkaimmaksi välimuistilaajennukseksi mitä on saatavilla.

Huom! Mikäli verkkosivusti toimii LiteSpeed palvelimella, et todennäköisesti tarvitse tätä lisäosaa.

AKTIIVINEN = Black Friday kampanja!
WP Rocket Black Friday 30% OFF!

Paras WordPress- tietoturvalaajennus WordPressin suojaamiseen ja turvaamiseen

WordPress turvallisuusasiantuntijoiden rakentama iThemes Security Pro lopettaa spekuloinnin ja arvailun WordPress-tietoturvasta. Sinun ei tarvitse olla tietoturvaammattilainen käyttääksesi laajennusta, koska iThemes Security Pro tekee WordPress-verkkosivustosi tietoturvasta helppoa myös kokemattomalle ylläpitäjälle.

AKTIIVINEN = MARRASKUUN AJAN – SÄÄSTÄ JOPA 40%

Multilingual WordPress

WPML - WordPress monikielisyys hallintaan

WPML helpottaa monikielisten sivustojen rakentamista ja niiden ylläpitämistä. Se on tarpeeksi tehokas yrityssivustoille, mutta yksinkertainen blogeille.

Lisäosa on yhteensopiva suosikkiteemojen, laajennusten ja sivunrakentajien kanssa Valmistaja tekee yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa varmistaakseen, että WPML toimii hyvin teemojen ja laajennusten kanssa. Jatkuvan yhteensopivuuden varmistamiseksi he suorittavat automaattisia testejä, eri teemoilla ja laajennuksilla.

LIFETIME
EI KAMPANJAA

Web-Colorado WordPress lisäosat

Valitse kasvavasta valikoimasta ammattimaisia, helppokäyttöisiä ja monipuolisia lisäosia. Kehitä WordPress-verkkosivustoja helposti.

AKTIIVINEN BLACK FRIDAY KAMPANJA

Barn2

Ammattiataidolla, tai kuten valmistaja sanoo, käsityönä tehdyt laajennukset WordPress WooCommercelle.

Barn2 Median myydyimmät ”TOP SELLER” tuotteet ovat WooCommerce Product Table ja WooCommerce Quick View Pro -laajennukset. Kannattaa tutustua!

AKTIIVINEN BLACK FRIDAY KAMPANJA MARRASKUUN LOPPUUN ASTI! – ALENNUS -30%
LIFETIME

ALENNUSKOODI: BF2020

HAKUKONEOPTIMOINTI JA AVANSANATYÖKALUT

Accuranker SEO ja avainsanatyökalu sopii ammattilaiselle.

Maailman nopein ja tarkin avainsanaluettelon seuraaja

Yksi maailman nopeimmista ja tarkimmista avainsanaluettelon seuraajista. Syvällinen analyysi ja erittäin tehokkaat algoritmit tarkoittavat, että AccuRanker on hyvä valinta SEO -ammattilaisille.

EI KAMPANJAA = kampanja ei ole alkanut

Kattava SEO -ohjelmisto: SEO PowerSuite

SEO PowerSuite sisältää tarpeeksi työkaluja minkä tahansa kaliiperin SEO-kampanjoihin. Ohjelmasa on kaikkea SEO-analyysityökalusta avainsanatutkimustyökaluihin käänteisistä tarkistajista sisällönmuokkaajiin PPC-mainosten optimointiin ja paljon muuta. Suoraan sanottuna, muualla ei ole saatavana SEO-työkalua, joka ei vielä kuulu SEO PowerSuite -ohjelmaan. Intuitiivisen käyttöliittymänsä ja runsaiden pro-tason ominaisuuksiensa ansiosta se on täydellinen SEO-työkalu aloittelijoille ja asiantuntijoille.

AKTIIVINEN = BLACK FRIDAY KAMPANJA!
SEO POWERSUITE BLACK FRIDAY ALENNUS 30%

KOODI: 6IVIV4RL9T

MAKSUTTOMAT TYÖKALUT JA HAKUKONEOPTIMOINTIIN

* Osaa sovelluksista voi käyttää rajallisesti ilman maksua.

Katso maksutta sijoitukset kaikista avainsanoista kaikkialta maailmasta.

Katso maksutta sijoitukset kaikista avainsanoista kaikkialta maailmasta

Accuranker Rank Tracker – Nopean ja ilmaisen tarkistuspalvelun avulla saat tietoa avainsanojen sijoituksista tarkasti ja haluamasi sijainnin mukaan.

EI KAMPANJAA = kampanja ei ole aktiivinen

Haluatko selvittä mistä ihmiset ovat kiinnostuneita?

Answer The Public seuraa automaattisen täydennyksen tietoja hakukoneista, kuten Google, ja kerää nopeasti kaikki hyödylliset lauseet ja kysymykset, joita ihmiset kysyvät avainsanasi ympärillä. Se on kultakaivos kuluttajatietoista, jonka avulla voit luoda uutta, erittäin hyödyllistä sisältöä, tuotteita ja palveluita. Sellaisia, joita asiakkaasi todella haluavat.

EI KAMPANJAA = kampanja ei ole aktiivinen

REFERENSSIT JA LIIDIEN HANKINTA

* Osaa sovelluksista voi käyttää rajallisesti ilman maksua.

endorsal

Endorsal nostaa referenssiesi hyödyntämisen täysin uudelle tasolle!

Hyvien refderenssien kerääminen on tärkeää jokaiselle yritykselle. Usen tämä on yrtyksille pitkä ja tuskallinen taival. Endorsal virtaviivaistaa tätä prosessia ja automatisoi sen täysin ja tämä jos mikä säästää yrityksesi aikaa ja rahaa. Yksinkertaiset prosessit varmistavat, että referenssiä varten kysytään palaute aina kun se on tarpeellista. Parempia tuloksia, lisää asiakasuskollisuutta ja vahvista brändiäsi.

Endorsal on käytössä ja nähtävillä yrityskotisivuillani osoitteessa www.avosorsa.fi.

EI KAMPANJAA = kampanja ei ole aktiivinen

SocialBee

Sosiaalisen median hallinta tehokkaammaksi SocialBeen avulla!

Enemmän liidejä, vähemmän vaivaa. Sosiaalisen median hallintatyökalut, koulutus ja tiimityöskentely.

EI KAMPANJAA = kampanja ei ole aktiivinen

Leedfeeder mainos.

LeedFeeder - Liidien kerääminen uudelle tasolle!

Luo lisää Leedejä katsomalla, mitkä yritykset vierailevat sivustollasi. Leadfeeder näyttää yritykset, jotka vierailevat verkkosivustollasi, kuinka he löysivät sinut ja mistä he ovat kiinnostuneita. Saatavilla myös maksuttomana.

MAKSUTON VAIHTOEHTO
EI KAMPANJAA = kampanja ei ole aktiivinen

MIGRAATIO JA PALVELINOHJELMISTOT

  • HALUATKO VERKKOSIVUSTOSI TOIMIMAAN WORDPRESSILLÄ, MUTTA TIETO ON VANHASSA JÄRJESTELMÄSSÄ?
  • ONKO WORDPRESS -PALVELIMESI LIIAN HIDAS?
  • Osaa sovelluksista voi käyttää rajallisesti ilman maksua

CMS2CMS mahdollistaa sisällön siirtämisen muista julkaisujärjestelmistä WordPressiin!

Mikäli nykyiset sivusi toimivat jollain mulla järjestelmällä kuin WordPressillä kannattaa sisältö siirtää ilman ylimääräisiä käsipareja. CMS2CMS tarjoaa palvelut tietojen siirtämiseen. Tämä säästää aikaa ja auttaa pitämään sivun rakenteen hakukoneystyävällisenä siirron jälkeen. Käsin ei kannata tehdä sitä, mikä sujuu nopeammin tietokoneelta ja datan siirtämiseen erikoistuneilta asiantuntijoilta.

EI KAMPANJAA = kampanja ei ole aktiivinen

LiteSpeed Server.

LiteSpeed Web Server

LiteSpeed-Web-palvelin säästää resursseja tinkimättä suorituskyvystä, tietoturvasta tai yhteensopivuudesta. Korvaa Apache LiteSpeedillä ja kaksinkertaista maksimikapasiteetti, poista kolmannen osapuolen välimuistikerroksen tarve ja saa tukea huipputeknologioille, kuten HTTP/3.

EI KAMPANJAA = kampanja ei ole aktiivinen